Pensiunea ConisUnitate cazare: Pensiunea Conis - Geaca

Adresa :
Localitate : Geaca
Judet : Cluj

Nr. camere : 12
Nr. locuri : 30
Telefon : 0722-883215
Website :
Email : Nora@yahoo.com

Descriere:

Pensiunea Conis se afla pe malul lacului Geaca I, la cca.60km pe drum asfaltat de Cluj. Este locul ideal pentru a va petrece timpul liber, relaxare, odihna si sa practitati diverse activitati de agrement cum sunt: pescuitul sportiv si plimbarile pedestre sau cu barca. Pomi, flori, gazon de 1500mp, concert de broaste si pasari, soare, apa, aer curat, un gratar si o bere in aer liber… la noi nimeni nu se poate plictisi, veniti si va convingeti! Terenul de 6000mp cu acces direct la lac cu pontoane, este un mic paradis pentru pescarii de caras, crap, platica, salau, biban. Oaspetii Pensiunii Conis au posibilitatea de a cumpara produse naturale din Geaca.

In cele doua cladiri se pot caza simultan 14+16 oaspeti. Odata cu sezonul 2010 pe langa pensiunea cu 5 camere, baie, bucatarie si sala de mese impreuna cu living, oferind 14 locuri de cazare, cunoscuta si indragita de turisti, am deschis o unitate de cazare noua: cu 7 camere, 3 bai, bucatarie echipata si utilata, sala de mese si 2 terase acoperite. Aveti la dispozitie parcare privata pentru ca si masina dumneavoastra sa se simta in siguranta.

Servicii oferite

In pensiunea noastra gasiti langa linistea dorita, toate utilitatile de care aveti nevoie ca sa va petreciti timpul liber in confort maxim.

Puteti sa inchiriati o

camera

sau intrega cabana.

Pensiunea noastra este dotata cu o bucatarie moderna cu toate utilitatile de care aveti nevoie.

Pensiunea noastra are capacitatea de a primi simultan 14+16 oaspeti. Camerele sunt structurate astfel: 8 camere matrimoniale (2 persoane in camere), 1 camera cu 2 doua paturi matrimoniale (4 persoane in camera), 2 camere duble(2 perosoane in camera), 1 camera cu doua paturi + un pat matrimonial(4 persoane).

Dotare camere: TV, TV cablu, Incalzire centrala, Telefon, Internet wireless (in curand)

 

Pensiunea Conis a fost construita cu un scop nobil si umanitar, veniturile sunt redirectionate catre fundatia Lexsan care are ca scop ajutorarea bolnavilor de inima si cancer.

Contact si rezervari:  D-na Nora

Tel: 0722-883.215 si 0742-055.800